Anbefalinger og omtale

Seks stjerner ud af seks

Konklusion: Fremragende behandling. Stor interesse for klienten. Grundig. Dejlige varme hænder. God humor. Pris 400 kr.

Dorthe Torp har mange varer på hylderne. Hun kan give zoneterapi, lægge Tarotkort, foretage healing og så er hun clairvoyant. Hun kan også noget med sten og krystaller. Man skal normalt gå langt uden om alternative behandlere, der mener at kunne det hele. Det er mit råd. Vælg en, som har specialiseret sig.

Jeg kan ikke udtale mig om Dorthe Torps evner inden for tydning af spillekort og stenlægning, men jeg kan anbefale hendes kunnen inden for zoneterapi på det varmeste. Med fire nåle i skuldrene, lukkede øjne, nøgen overkrop og bare fødder i Dorthe Torps varme hænder var jeg solgt. Inden jeg gik blev jeg healet stående.

Ekstra Bladet, mandag 27. september 2004


Vi har alle noget i "rygsækken", jeg selv ikke undtaget.

Jeg kontaktede Dorthe af helt andre årsager, men efter kort tids samtale, foreslog hun TFT. Jamen det kunne vi da godt prøve, jeg anede rent ud sagt ikke hvad det var! Men jeg kan fortælle, at efter 1. behandling (har fået 2 ialt) troede jeg at jeg ville være træt, som efter en tur hos kiropraktoren, men nej, jeg følte mig glad, fri og fuld af energi!! Min spurgte faktisk hvad pokker der var sket med mig, da han kom hjem!! Og jeg har stadig meget mere energi end før.

Jeg kan varmt anbefale at man prøver det. Man skal på ingen måde "udlevere" sig selv, så vær ikke bange for at prøve noget nyt.

Birthe, Odense